voorjaarworkshops

Paasworkshops/voorjaar

Tijd voor PASEN..... Ga voor het echte LENTEGEVOEL......

PAASWORKSHOPS 2019

Maandagavond 15 april  aanvang 19.15 en  dinsdagavond 16 april aanvang 19.15 uur 

Hou je ook zo van het voorjaar en heb je zin om zelf aan de slag te gaan. Geef je dan snel op en kom een mooi paasbloemstuk maken! Op deze datums maken we een echt kleurrijk Paasstuk. Maak een keuze tussen het Paasnest of de Lentegroet. 

   

Het Paasnest wordt gemaakt van een draadmand. We werken met een vlechttechniek. De lentegroet is een arrangement gemaakt van flessen en schors. Voor beiden kunnen de bloemen worden ververst omdat ze in flesjes water staan. Ook handig als je het nog eens wilt vervangen!Beiden stukken kunnen worden hergebruikt!!

Je gaat altijd naar huis met een mooi arrangement onder het genot van een hapje en drankje. Er zijn altijd diverse bloemen en materialen zoals diverse soorten eitjes, veertjes en decoratie materiaal aanwezig, zodat je altijd een uniek exemplaar maakt!

Maak een keuze van het Paasnest of de Lentegroet en geef dit door op het aanmeldingsformulier hier onder.

Waar:          In de idyllische boerderij van het Penseeltje aan de Oudcampseweg 9 te De Lier 

Wanneer:   maandagavond 15 april aanvang 19.15 uur en dinsdagavond 16 april aanvang 19.15

Prijs:           ca. € 37.50 ALL IN; lncl. hapje en drankje en uitzoek van diverse materialen. 
Meenemen: Iets om het te vervoeren.

Info of inschrijving: vul het onderstaand formulier in en geef je voorkeur op of bel 0628320763. Je krijg van ons een bevestiging.

De betaling vind die avond plaats via pin of contant. Bij annulering graag 2 dagen van te voren vermelden ivm inkoop materialen of je zorgt zelf voor een vervanging. Bij ziekte kunnen wij eventueel het stuk voor je maken!

Wil je met je bedrijf of vereniging een (paas)workshop geven. Neem even contact met ons op!!