Kerst

Voor je het weet staan de feestdagen weer voor de deur! Wellicht wil jij al wat inspiratie opdoen of om zelf aan de slag te gaan! Maar wij kunnen dit natuurlijk ook voor je doen! 

Wij hebben weer diverse eigen handgemaakte kerstarrangementen zoals: kerstboeketten, kerststukken, kerstkransen, relatiegeschenken, kersttaarten en sfeervolle kerstobjecten in allerlei soorten en maten voor particulier of bedrijf. Maar je kan je kerststuk ook laten opmaken op een bestaande schaal of vaas. Het arrangement wordt natuurlijk afgestemd op jouw wensen, rekening houdend met de eventuele aanwezige kerstboom en/of jouw (bedrijfs)interieur.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld wijn of andere succesvolle artikelen in een mooi kerstarrangement verwerken of wat denk je van een originele kersttaart. Het kerststuk kan geheel op jouw wens worden afgestemd. Voor ieder klant, tegen ieder budget kunnen wij iets origineels samenstellen.

December is immers een 'te gekke' feestmaand waarin je je relaties en/of medewerkers wat extra aandacht kan schenken.

Relatiegeschenken zijn er natuurlijk in overvloed, echter geen enkel relatiegeschenk geeft zo feestelijk weg als een bloemrijk cadeau. Ieder jaar bedenken wij een paar origineel versieringen die je in deze feestmaand voor de Kerst aan jullie relaties of medewerkers zou kunnen schenken. Ook kunnen wij je interieur of (bedrijfs) ruimte aankleden met mooie kerstarrangementen.

Bij ons kan je ook lijfelijk sfeerproeven op 23 en 24 november in het Penseeltje aan de Oudecampseweg 9 te De Lier.

Heb je nog vragen of wil je het net ff anders? Vul het onderstaande formulier in en wij geven zo snel mogelijk antwoord of bel 06-28320763.