Valentijn

Donderdag 14 februari is het weer Valentijnsdag. Dat is de dag om DE LIEFDE te verklaren. Anoniem of gewoon laten weten dat je echt van iemand houdt, maar je kan natuurlijk ook laten weten van wie het bloemetje komt.... Denkend aan je vriend, vriendin, partner of bijvoorbeeld je moeder. Hij of zij zal het zeker waarderen en leuk vinden.

Wij hebben een gigantisch mooie Valentijnsaktie: Bij een bestelling van 25 euro of meer doen wij er gratis een doosje chocolade bij!! Je hoeft hiervoor niets te doen. Alleen de bestellingen die wij zelf verzorgen vallen onder deze valentijnsaktie dus bestel op tijd!!

We hebben alvast wat mooie voorbeelden gemaakt voor jou om de bloemen te laten bezorgen of te versturen. Met of zonder valentijnskaartje! 

• Voor particulieren en bedrijven door geheel Nederland.
• Vóór 12 uur besteld, dezelfde dag regionaal worden bezorgd. Buiten de regio kan het via een verzendorganisatie worden bezorgd.
• Wij proberen zoveel mogelijk onze eigen arrangementen te maken en te versturen.! In een speciale verpakkingsdoos via onze eigen koerier. Dit kan regionaal dezelfde dag maar buiten de regio van te voren bestellen!!!
• Betaling via iDEAL of voor bedrijven via een factuur.

Bezorgkosten regio Westland: € 4.95 - Elders in Nederland € 8.50 of gratis af te halen in De Lier. (dit bedrag wordt aan het einde van het bestelformulier berekend).