Workshops

Kerstworkshop in het Penseeltje aan de Oudecampseweg 9 te De Lier

In oktober zijn we weer gestart met de herfstworkshops in de mooie boerderij van het Penseeltje aan de Oude Campseweg 9 te De Lier. En voor je het weet staat de kerstperiode ook al weer voor de deur. De datums en arrangementen zijn inmiddels bekend! 

Vorig jaar waren de kerstworkshops een groot succes! Ook benieuwd wat je gaat maken??

Wij geven jullie de gelegenheid geven om het arrangement te bekijken tijdens het Wintersfeerweekend op 23 en 24 november. Wees er snel bij, want vorig jaar was de belangstelling erg groot en voor je het weet zitten we vol!!! 

Wij hebben onderstaande datums ingepland voor de kerstworkshops ; je kan kiezen uit de kerstboom of het eigentijds stuk! 

Dinsdagavond 10 december aanvang 19.15 uur  = VOL

Woensdagavond 11 december aanvang 19.15 uur  

Zaterdagochtend 14 december aanvang 10.00 uur = VOL

Maandagavond 16 december aanvang 19.15 uur

Voor inschrijving of informatie :
Maak een keuze uit deze 2 arrangementen en betaal gemakkelijk via IDEAL . Zo kunnen wij de ondergronden en materialen op tijd voor jullie inkopen!  De factuur is tevens het bewijs van inschrijving.  Bij verhindering zelf voor vervanging zorgen i.v.m. de inkoop van ondergronden en verse materialen! Bij ziekte kunnen wij het arrangement voor jouw maken!

Prijs:  Kerstarrangement 'Kerstboom' € 42,50 en Kerststuk 'Eigentijds' € 39,95  incl. alle materialen, hapjes en drankjes!!!

Meenemen: 
Eventueel mesje, snoeischaar (is niet verplicht!) en bijvoorbeeld een kratje om het te vervoeren.

info:  Via onderstaande link 'meer informatie aanvragen' of bel vrijblijvend 06-28320763

De materialen kunnen wel iets afwijken van de foto i.v.m. de aanwezige bloemen/materialen!


4 seizoenskaart: 4x workshoppen tijdens de seizoenen! voor € 135,- Je kan het gehele jaar instromen!


 

Schrijf jezelf gerust in voor de nieuwsbrief ( 9x per jaar) en blijf op de hoogte om teleurstelling te voorkomen, zodat je op tijd mee kan doen met diverse andere workshops.