Workshops bestellen

Wij hebben wat leuks bedacht.....

Vanwege de coronamaatregelen kunnen de kerst workshops in de gezellige boerderij niet doorgaan.  Maar hoe leuk is het om een doe het zelf pakket te bestellen! Dan kun je zelf of met je vriendin(nen) toch nog heerlijk in de kerstsfeer komen... En wij kregen al leuke reacties van mensen die het pakket met de herfst hebben besteld!

Wij hebben nu een superleuk kerst doe het zelf pakket voor je samengesteld. En het leuke ervan is, wij hebben het op 2 manieren opgemaakt! Je kan het in diverse kleuren bestellen. 

Je maak een keuze over de datum wanneer je het wilt ophalen (eventueel wordt je nog gebeld over de beste tijd) of je laat het bezorgen (in de regio €5,95 en buiten de regio € 9,95) . Bij ophalen worden de verzendkosten eraf gehaald (je geef dan aan gratis ophalen in De Lier als je verdergaat in het bestelmenu!

En de kleur kan je ook zelf bestellen. Je krijgt een beschrijving/filmpje hoe je aan de slag kunt gaan. En dit gaat zeker lukken!!

Wil je op de hoogte worden gehouden. 
Schrijf jezelf gerust in voor de NIEUWSBRIEF ( 8x per jaar) en blijf op de hoogte van alle activiteiten.


Doe het zelf kerstworkshop 'Industrieel' zijn te bestellen met een duidelijke werkbeschrijving/filmpje. (deze ontvang je in je email)

Vanwege de velen aanvragen hebben wij gelukkig nog een nieuwe leverancier kunnen krijgen, echter het frame is 5 cm groter! 

Prijs: € 39,95 inclusief alle materialen en beschrijving
Maar op = op!! (gelukkig hebben we nog enkele nieuwe frames kunnen verkrijgen vanwege de vele aanvragen) 

Hoe:  Plaats je bestelling hieronder of vraag vrijblijvend info aan of via 06-28320763 

4 seizoenskaart:
Je kunt 4x deelnemen aan een workshop voor € 140,- per jaar.
Je kunt het gehele jaar instromen!

De workshops worden rond de feestdagen en in de seizoenen gepland.
 Zoals een voorjaars/winterworkshop, Paasworkshop, moederdagworkshop, herfstworkshop en Kerstworkshop. 


Wil je met je bedrijf, vriendinnnengroep of vereniging een workshop geven. Neem even contact met ons op! via 06-26320763 of via ons contactformulier