Bruidsbloemwerk

Ja, ik wil......

Jullie huwelijksdag laat vast en zeker een onvergetelijke indruk achter. Op deze dag gaat het immers om jullie beleving. Wij willen graag voor jullie meedenken met jullie bruidsbloemen. Zoals het bruidsboeket, de eventuele haardecoratie, bruidegomscorsage, gastencorsages, de eventuele autodecoratie, noem het maar op........

Het bruidsboeket kan traditioneel, klassiek of modern zijn. Maar ook een bruidsmeisjesboeket of een z.g. “smijtboeket”, zaalaankleding etc. kan een mooie aanvulling zijn.

 

 (Pols)Corsages en gastencorsages

Wat kies jij? Liever een stijlvolle polscorsage; Dit mooie plantaardige sierraad kan ook door ons vervaardigd worden. En natuurlijk kunnen wij je ook adviseren voor de bruidegomscorsage. Immers de bruidegom mag ook zijn mannetje staan in het geheel. 

En gastencorsages. Of corsages voor de getuigen. De corsages zijn standaard voorzien van een magneetje. Het magneetje zorgt ervoor dat de corsage prima blijft zitten en de kleding van u en uw gasten geen beschadiging kan ondervinden. Maar er kan ook voor een speldje worden gekozen.

Bloemdecoraties zoals zaal- en kerkversiering en autoversieringen                                                                     

Het wordt natuurlijk een stralende dag en daarin spelen bloemen natuurlijk een belangrijke rol. Naast het bruidsboeket zijn er natuurlijk nog vele mogelijkheden in de vorm van feestelijke bloemdecoraties. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvol bloemenarrangement in het gemeente- of stadhuis, Bloemdecoraties in de kerk;  zoals aan de kerkbanken of op mooie zuilen.

Ook op de trouwauto is het een mogelijkheid om een autoversiering te plaatsen. Of op de hoedenplank of toefen aan de antenne(s).

Aan jullie de keus en Bloem & Lifestyle denkt graag met jullie mee.